top of page

Over De Kinderslaapjuf

Profielfoto%20Anne-Eva_edited.jpg

Anne-Eva Westerveld
kinderslaapcoach & onrustdeskundige

Mijn naam is Anne-Eva, ik woon samen met mijn man, onze drie kinderen en twee honden in het bosrijke Ugchelen/Apeldoorn.

Ik weet hoe het voelt om een slecht slapend kindje te hebben, onze oudste had voor zijn 1e verjaardag nog nooit een nacht doorgeslapen. Ondanks alle goed bedoelde adviezen, waarbij 'laten huilen' geen optie voor ons was, konden wij de vinger er niet op leggen waar het nou misging. Ten einde raad, totdat wij in contact kwamen met een kinderslaapcoach. Met haar hulp en coaching sliep ons zoontje voor het eerst in zijn leventje door.

Door de enthousiasme die daaruit ontstond, ben ik mij gaan verdiepen in dit vak, o.a. ook om het slapen van ons zoontje beter te begrijpen. Daarnaast voelde ik mij erg geholpen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Daarom heb ik de keuze gemaakt, om dezelfde hulp aan te bieden, alle tools te leren om jouw kindje te helpen, jouw daarin te begeleiden, en mijn werk daarvan te maken. Met deze redenen ben ik in 2019 begonnen met de opleiding Droomritme Coach bij Stephanie Molenaar, en heb ik mij omgeschoold tot slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen.

Tijdens het afstuderen ben ik bevallen van ons 2e kindje, waarbij ik de Droomritme Methode direct in de praktijk kon brengen en de methode in 'het echt' doorliep vanaf het eerste moment. Met de juiste handvatten en ondanks het onrustige begin door haar koemelkallergie die we snel herkenden en geconstateerd is door het ziekenhuis, is ze een heerlijke slaapkop met een goede slaapbasis, vanaf haar geboorte.

 

Vanaf augustus 2022 mocht ik nog een keer de methode thuis in de praktijk brengen, wegens de geboorte van ons 3e kindje. Weer een nieuw persoontje met eigen karakter en nieuwe situaties. Door de snelle constatering van koemelkallergie en reflux, hebben we een boel onrust en onrustig slapen bespaard en heeft ook hij een fijne slaapbasis vanaf de geboorte.

En dit wil ik ook voor jou! Een fijne slaapbasis voor jouw kindje!

 

Met een uitgebreide analyse over hoe het slaapgedrag van jouw kindje is ontstaan en een handzame stappenplan wat bij jouw wensen en kindje past, help ik jou graag om weer rust en slaap in jullie leven te geven.

Lieve groet,

Anne-Eva - De Kinderslaapjuf

bottom of page