Over De Kinderslaapjuf

Anne-Eva Westerveld

kinderslaapcoach & onrustdeskundige

Mijn naam is Anne-Eva, samen met mijn man, onze 2 lieve kinderen en 2 honden wonen wij in het bosrijke Ugchelen/Apeldoorn.

Ik weet hoe het voelt om een slecht slapend kindje te hebben, ons zoontje had voor zijn 1e verjaardag nog nooit een nacht doorgeslapen. Ondanks alle goed bedoelde adviezen, waarbij 'laten huilen' geen optie voor ons was, konden wij de vinger er niet op leggen waar het nou misging. Ten einde raad, totdat wij in contact kwamen met een kinderslaapcoach. Met haar hulp en coaching sliep ons zoontje voor het eerst in zijn leventje door.

Door de enthousiasme die daaruit ontstond, ben ik mij gaan verdiepen in dit vak, o.a. ook om het slapen van ons zoontje beter te begrijpen. Daarnaast voelde ik mij erg geholpen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Daarom heb ik de keuze gemaakt, om dezelfde hulp aan te bieden, alle tools te leren om jouw kindje te helpen en jouw daarin te begeleiden, en mijn werk daarvan te maken. Met deze redenen ben ik in 2019 begonnen met de opleiding Droomritme Coach bij Stephanie Molenaar, en heb ik mij omgeschoold van directiesecretaresse tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige.

Tijdens het afstuderen ben ik bevallen van ons 2e kindje (ons dochtertje), waarbij ik de Droomritme Methode direct in de praktijk kon brengen en de methode in 'het echt' doorloop vanaf het eerste moment. Met de juiste handvatten en ondanks het onrustige begin door haar koemelkallergie die wij snel herkenden en geconstateerd is door het ziekenhuis, is ze een heerlijke slaapkop met een goede slaapbasis, vanaf haar geboorte. Ik had graag de kennis eerder gehad bij ons zoontje, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen en heb ik nu 2 slaapkopjes. En dit wil ik ook voor jou!

 

Ieder kindje is anders als persoontje, en bij de een speelt onrust en bij de ander alleen een onjuiste slaaptechniek een rol, of misschien wel beide! Daarom is het altijd goed om naar het volledige plaatje te kijken en opzoek te gaan naar de oorzaak. Veel ontwikkelingen maken kindjes over de hele wereld rond dezelfde leeftijden, óók op het gebied van slapen, waardoor veel slaapgedragingen zijn te verklaren. De één houdt de ander in stand.

 

Met een uitgebreide analyse over hoe het slaapgedrag van jouw kindje is ontstaan en met behulp van een handzame stappenplan wat bij jouw wensen en kindje past, help ik jou graag om weer rust en slaap in jullie leven te geven.

Lieve groet,

Anne-Eva