top of page

Reviews van ouders
over De Kinderslaapjuf

Baby van 10 maanden

Wat zijn we fijn geholpen door De Kinderslaapjuf! We waren al goed op weg om een slaapritme te vinden, maar met wat informatie en praktische tips van Anne-Eva gaat het nu heel goed! Een echte aanrader voor kundig en persoonlijk advies.

T. Rouwenhorst 

Dreumes van 18 maanden

Onze dreumes van 1,5 kreeg ineens enorm last van verlatingsangst en huilde onophoudelijk als wij haar in bed legden. Na een gesprek met Anne-Eva bleek dat wij te maken hadden met een samenloop van verschillende dingen en hebben wij meer inzicht gekregen in de slaapbehoefte van onze dochter. Het ging met vallen en opstaan, maar met een paar weken was de rust wedergekeerd in huis. Anne-Eva is een warm, open persoon die kennis en kunde bezit. Ze heeft me een beetje moeten overhalen om sommige dingen anders aan te pakken en ik ben heel blij dat ik naar haar heb geluisterd!

Lieve groet

Dreumes van 17 maanden

Hele fijne holistische begeleiding van Anne-Eva! Onze kleine man kan nu echt goed slapen en is ook echt uitgerust nu.

Uitgebreid stappenplan met ook advies om precies te kunnen afstemmen op het moment zelf. Drie weken lijkt kort, maar dan zijn de grootste stappen wel gezet.

Eveline de Vries

Dreumes van 17 maanden

Onze dochter van bijna 1.5 jaar had veel moeite met doorslapen, na bijna 1.5 jaar met gebroken nachten vonden wij het mooi geweest en hebben wij Anna-Eva ingeschakeld. 

Achteraf spijt dat wij dit niet veel eerder hadden gedaan. Wij zijn met haar een traject in gegaan van 3 weken met intensieve begeleiding wat wij echt als zeer fijn hebben ervaren. 

De manier van communiceren met elkaar is echt top. Wij zagen al snel verbetering met onze dochter en de nachten doorslapen waren er ook steeds meer.  

Niet alleen met het slapen heeft ze ons geholpen maar ook heeft ze ons de juiste weg gewezen wat betreft voeding (onze dochter heeft koemelkallergie).  

Al met al raden wij iedereen aan die ook maar een beetje twijfelt om dit traject direct in te gaan! 

Anne-Eva nogmaals bedankt voor je geweldige manier van werken! 

 

Groetjes Jeroen en Georgia!

Dreumes van 22 maanden

Dik tevreden over de goede begeleiding!! Voor ons echt een uitkomst geweest. Nogmaals veel dank..

Rinske Keijzer

Dreumes van 13 maanden

Wat een expertise! Anne-Eva heeft er voor gezorgd dat wij onze nachtrust en onze energie weer terug hebben gekregen! Anne-Eva heeft een hart van goud en voelde precies aan wat we nodig hadden. Bedankt!

Dreumes van 13 maanden

Na een kort coachingstraject hebben we niet alleen onze nachtrust terug, we voelen ons ook betere ouders die ons kind beter kunnen bieden wat het nodig heeft.

Dreumes van 12 maanden

We hebben Anne-Eva ingeschakeld op het moment dat we met onze handen in ons haar zaten.

Onze zoon van 1 jaar huilde ons al van baby af aan iedere nacht wakker, en het werd steeds moeilijker om hem weer in slaap te krijgen.

Toen hij 3 maanden was zijn we verhuisd, dit bracht de nodige stress met zich mee en we dachten aanvankelijk dat hij zich vanzelf zou settelen. 

Inmiddels konden we ons geen nacht meer herinneren waarin we hadden doorgeslapen en besloten we de kinderslaapjuf in te schakelen.

 

Anne-Eva heeft met haar ervaring en expertise voor ons een slaapplan opgesteld waar we ons erg in konden vinden. 

Dit slaapplan heeft ons een beter inzicht gegeven en erg bruikbare technieken geleerd. Al gauw werden de nachten rustiger, ondanks dat onze zoon midden in zijn slaapregressie zat.

Ook heeft Anne-Eva meerdere contactmomenten met ons ingepland waarin we de voortgang bespraken en evalueerden. 

Al wisten we van tevoren dat het niet over een nacht ijs zou gaan, het was erg fijn dat Anne-Eva ons steunde en ons liet zien dat we steeds verder kwamen.

 

Anne-Eva heeft een prettige, open persoonlijkheid. De communicatie verliep goed en ze heeft ons erg fijn geholpen!

 

Met vriendelijke groet,

Toon Buurman

Dreumes van 12 maanden

A Analytisch vermogen
N Nieuwsgierig
N Nuttig
E Expertise

E Empathie
V Volhoudend
A Adviesvaardigheden

Tamara

Dreumes van 14 maanden

Ik kan alle ouders die op dit moment twijfelen om een kinderslaapcoach in te schakelen zeggen, DOEN! Het is een investering, maar je krijgt er zoveel slaap voor terug;) Ik ben moeder van een jongetje van 13 maanden. Die tot een maand geleden heel erg afhankelijk was van mij. Max wilde alleen maar aan de borst en bij mij in bed slapen. Wij zijn een expat gezin wat in Azie woonde. Wegens de corona ben ik met de kinderen weer naar Nederland gekomen en is mijn man in Azie gebleven.  Dus alles komt nu eventjes  op mij alleen aan en ik merkte dat ik voor mijn omgeving en voor de andere kinderen steeds minder gezellig werd door het slaapgebrek. De hulp van Anne-Eva was erg fijn, met name de coaching. Het was gewoon heel erg fijn dat een neutraal persoon meekijkt en de juiste tips geeft. Ik snap Max nu en Max en de andere kinderen hebben nu weer een uitgeruste moeder:) 

Groet, 

Moeder van Max.

Baby van 13 weken

De Kinderslaapjuf is echt een aanrader! Ik was het einde zoek met onze kleine Kate, ik snapte er niks van waarom ze overdag zo goed sliep en 's avonds niet en 's nachts zo veel meer om de borst vroeg dan overdag. Heel fijn dat Anne-Eva naar het gehele plaatje kijkt, en vooral bij ons met het voedingsschema meekeek en handige tips meegaf om Kate rustiger te laten drinken aan de borst en langer te laten slapen 's nachts. Had ik haar maar eerder ingeschakeld, had ons een boel geklungel en gestress bespaard, en Kate heeft geen enkele keer gehuild door die handige tips! Het vergt wel eventjes discipline maar door secuur het stappenplan te volgen werden wij snel beloond in betere nachten en is het voeden nu gewoon een feestje! Super fijn en bedankt!

Groetjes, Julia mama van Kate

Peuter van 25 maand

 

Kort samengevat, wat een geweldig resultaat! Vooraf was ik tegenover mijn vrouw nog al sceptisch of dit wel echt ging werken aangezien we al zelf van alles hadden geprobeerd. De kind vriendelijke methode sprak ons vanaf begin enorm aan. Anne-Eva heeft ons geweldig geholpen met een goed plan met als resultaat dat Joep nu doorslaapt! Geweldig nieuws voor Joep, maar zeker ook voor de ouders. Achteraf merk je dan ook pas hoe groot de impact is van een slecht slapend kind, met het goede en professioneel advies zijn we geweldig geholpen. Wij kunnen het iedere ouder met slecht slapende kinderen aanraden. 

Grt

Papa van Joep

bottom of page