• Facebook
  • Instagram

De Kinderslaapjuf 

werkt samen met:

Stefan Kleintjes

Stefan Kleintjes is (kinder-)diëtist en lactatiekundige. Hij was 17 jaar lang de man achter achter Kenniscentrum Borstvoeding en de website borstvoeding.com.

Hij heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder: 'Eten Voor De Kleintjes, kleintjes van 0 - 4 jaar leren zelf eten', en 'Het Nieuwe Borstvoeding Boek'.

Stefan en Anne-Eva werken samen door elkaar aan te vullen op gebied van slapen en voeding. Voorbeelden als een verkeerde drinktechniek en onjuiste voeding kan onrustig geven, wat het goed slapen kan storen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onrustig drinken, voedselallergie, etc. Stefan kan jou coachen en begeleiden om op zoek te gaan naar de allergie en/of de allergie onder controle te krijgen, zodat Anne-Eva samen met jou ongestoord aan het slapen van jouw baby, dreumes of peuter kan werken. Maar ook als lactatiekundige kan hij jou dus helpen op het gebied van borstvoeding.

Voor meer informatie over zijn werk en ervaringen, bekijk zijn:

- Website diëtistwww.dietistgroningenbedum.nl of

- Website lactatiekundigewww.lactatiekundigegroningenbedum.nl

Of mail hem direct als je begeleiding nodig hebt bij voeding of borstvoeding: stefankleintjes@lactatiekundigegroningenbedum.nl

 © 2020 De Kinderslaapjuf | Disclaimer & cookies | Privacy beleid