• Facebook
  • Instagram

De werkwijze
van de Kinderslaapjuf

1.

Wil je graag hulp? 

Neem contact met mij op via mijn contactgegevens, zodat we kunnen kijken

welk pakket bij jullie past. 

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis, dus schroom niet om contact op te nemen.

2.

Na het kiezen van een pakket en het ontvangen van de betaling, stuur ik jou een intake formulier toe. Daarnaast in dezelfde mail:

- Ontvang je bij het pakket 'Slaapadvies' een beveiligde document waarin je 1 dag (zo uitgebreid mogelijk) voor mij bijhoudt.

- Ontvang je bij het pakket 'Basis' en 'Plus' inloggegevens van een persoonlijk en beveiligde portaal, waarin je 2-3 dagen bijhoudt.

 

 Zo krijg ik een compleet beeld hoe jullie dag(en) eruit ziet. 

3.

Na het ontvangen van het intake formulier (en de dagboeken), neem ik telefonisch contact met je op om het intake formulier door te spreken. 

 

- Bij pakket 'Slaapadvies' ontvang je na dit gesprek een samenvatting per mail, over wat wij besproken hebben incl. slaaptips en achtergronddocumentatie wat bij jou kindje past, zodat je het terug kunt lezen wanneer je wilt.

- Bij pakket 'Basis' en 'Plus' ga ik na dit gesprek aan de slag met jullie slaapplan, waarin een uitgebreide analyse en stappenplan voor jullie kindje wordt verwerkt, die ik samen met extra achtergronddocumentatie toevoeg in het portaal op de afgesproken datum. 

Indien gewenst kan dit middels een video call.

4.

Als je het slaapplan hebt doorgenomen, neem ik opnieuw contact met je op om het slaapplan door te nemen, voor eventuele vragen en extra uitleg.

Het plan is zo opgezet dat je het zelfstandig kan uitvoeren.

Heb je gekozen voor het pakket 'Plus', dan begeleid ik jou bij het uitvoeren van het slaapplan.

Heb je gekozen voor het pakket 'Basis', en wil je toch liever begeleidt worden? Geen probleem, dan kan je dat binnen 3 weken na ontvangst van slaapplan bijboeken.

5.

Na 3 weken, plannen wij een datum in om het traject van het slaapplan samen te evalueren, bespreken we de tips voor in de toekomst nog een keer en beantwoord ik uiteraard jullie vragen en sluiten wij samen af.

Heb je na de afsluiting toch nog vragen, dan ben ik altijd voor jullie bereikbaar en als er meer hulp nodig is, verlengen we het traject voor een speciale prijs. Geen enkel probleem!

 © 2020 De Kinderslaapjuf | Disclaimer & cookies | Privacy beleid