• Facebook
  • Instagram

Mijn werkwijze

1.

Je kiest het pakket die bij jou en het slapen van jou baby, dreumes of peuter past.

 

Heb je hulp daarbij nodig, neem gerust contact met mij op, dan kijken wij samen wat het beste bij jou past, geheel gratis.

2.

Na het kiezen van je pakket en de betaling, neem ik telefonisch contact met je op ter kennismaking en krijg je van mij inloggegevens van een persoonlijk en beveiligde portaal. Hierin staat een uitgebreid intake formulier klaar en houd je 2-3 dagen bij hoe jullie dag(en) eruit ziet, om zo een compleet beeld te krijgen.

Vul deze zo uitgebreid mogelijk in.

3.

Na het ontvangen van het intake formulier, neem ik weer telefonisch contact met je op om het intake formulier door te spreken.

Indien gewenst kan dit middels een video call.

4.

Ik ga met jullie intake formulier en dagboeken aan de slag en voeg op de afgesproken datum jullie slaapplan toe in het persoonlijke en beveiligde portaal. 

In dit slaapplan vind je een uitgebreide slaapanalyse en stappenplan wat bij jouw kindje en jouw wensen past. Mét extra achtergronddocumentatie en tips voor in de toekomst.

5.

Als je het slaapplan hebt doorgenomen, neem ik opnieuw telefonisch contact met je op om het slaapplan door te nemen, en voor eventuele vragen en extra uitleg.

6.

Het plan is zo opgezet dat je het zelfstandig kan uitvoeren.

Heb je gekozen voor het pakket 'met coaching', dan begeleid ik jou bij het uitvoeren van het slaapplan.

Heb je gekozen voor het pakket 'zonder coaching', maar wil je toch liever begeleidt worden? Dan kan je dat binnen 3 weken na ontvang van slaapplan bijboeken.

7.

Na 3 weken neem ik als afsluiting telefonisch contact met je op en evalueren we samen hoe het slaapplan is verlopen. Hierbij bespreken we ook een deel voor in de toekomst, beantwoord ik uiteraard je vragen en sluiten wij af.

Heb je na de afsluiting toch nog vragen of hulp nodig, dan kan je tegen een speciale prijs contact met mij opnemen en plannen wij een 'vervolg-plan' in.

 © 2020 De Kinderslaapjuf | Disclaimer & cookies | Privacy beleid